XO Living – DesignervarerStilrent Æggebæger af rustfrit stål
der holder både æg og ske. 149,-

XO Living har lagt vægt på kvalitet og høj klasse. Hos XO Living kan du finde super lækre varer til hjemmet, som vil give din bolig et lækker touch. XO Living råder over et stort sortiment af designede produkter, og de leverer gratis til hele Danmark. Så hos XO Living skal man ikke være bekymret for ekstra gebyrer ved at få leveret til sin egen adresse, eller firmaets.

XO Living kan du bl.a finde deres stilrene æggebæger i rustfrit stål der også har plads til at holde på skeen. På denne måde har du samlet det hele i et sæt og det ser lækkert ud at have stående på morgenbordet. Der er kælet for detaljen hos XO Living og der bliver holdt en høj standard i deres produkter.

XO Living byder også på flotte og stilrene fade som er udformet i aluminium, som er softcoated på indersiden og som, fås i frække og moderne farver. disse fade egner sig specielt godt til at have stående på sofabordet med noget frugt i, men de tager sig også godt ud uden indhold.

XO Living tilbyder også tilbehør til borddækning som f.eks deres vinbakke, eller deres håndlavede dækketallerken i blankpoleret rustfrit stål. du kan forvente høj klasse og kvalitet i de produkter du køber hos XO Living og du har 30 dages fuld returret på din bestilling hos XO Living.

Se alle produkterne her >>