Undo-It – Fjern din tatovering


Fortrudt din tatovering?

Tatoveringer har virkelig mærket sin fremgang de senere år. Rigtig mange får lavet en tatovering hver eneste dag, og hvor man før i tiden enten sammenlignede tatoveringer med folkene på søen, eller de hårdt arbejdende på havnen, er det nu i dag alle folkelag der bære tatoveringer. Mange for stadig lavet tatoveringer der betyder noget for dem og noget som de kan bære langt ud i fremtiden. Men det sker også ofte at man i en brandert har fået lavet en tatovering, et sted på kroppen som ikke er helt heldigt – eller blot et motiv som man helst vil glemme og pakke væk.

Der kan være mange årsager til at man vil fjerne sin tatovering. Fælles for dem alle er at de gerne skal væk så hurtigt som muligt, når man først er blevet besluttet på det. Permanent make-up er ligesom tatoveringer, vokset i høj fart de senere år. Derved har antallet af fortrudte permanent make-up behandlinger, også vokset. Derfor står mange nu med enten en tatovering, eller noget permanent make-up som de gerne vil have fjernet – men hvordan gør man?

 

Undo-It – Fjern din tatovering

Når det gælder at få fjernet sin tatovering eller permanent make-up, er det at Undo-It kommer ind i billedet. Hos Undo-It kan du få fjernet dine tatoveringer og permanent make-up behandlinger forholdsvis nem og hurtigt, og samtidig til konkurrencedygtige priser. det tager ca. 5-30 min at få fjernet sin tatovering, alt efter hvor stor den er og det er omtrent lige så smertefuldt af fjernet sin tatovering, som da du fik den lavet. Man kan sammenligne det nogenlunde med at en elastik svirper mod huden.

Hvis det gør for ondt at få fjernet din tatovering, har Undo-It deres egen lokalbedøvende creme, som er dobbelt så effektiv som den velkendte EMLA creme. Dermed kan du få fjernet din tatovering, i forholdsvis ro og mag. Du kan finde Undo-It både i Jylland og på Sjælland, så det er til for alle at få fjernet deres tatovering eller permanent make-up hos Undo-It.

Læs mere om Undo-It her >>