TDC – Lynhurtigt bredbånd

Lyn hurtigt bredbånd KLIK HER >>

TDC er Danmarks førende leverandør af kommunikationsløsninger og er samtidig markedsledende på samtlige segmenter i Danmark. Men TDC’s ambitioner rækker langt længere, og der er derfor iværksat en plan for at i 2012 at blive det stærkeste teleselskab i europa, målt på 3 hovedpunkter. Læs mere om dette her >>

Bredbånd fra TDC er lynhurtigt. Faktisk kan du hos TDC få 20 Mbit bredbånd til blot 249,- per md. Med denne løsning skal man tænke hurtigt for at følge med sit internet. TDC er en sikker partner på bredbånds markedet, og mange vælger også TDC pga. deres stabilitet, samtidig med deres lange historie i dansk kommunikation.
TDC levere også mindre mobile bredbånds løsninger til endnu billigere priser, men stadig med den samme kraft. Du kan bl.a. få 1 GB forbrug per md. med 32 Mbit i download hastighed til blot 99 ,- per md.

Kampagne tilbud – tom. 24 Juni

Den første måned giver TDC gratis med i pakken, samtidig med at du ikke betaler noget oprettelses gebyr. På denne måde betaler du blot for det forbrug du køber og endda en smule mindre.

TDC levere altid kvalitetsprodukter, som viser vejen frem, for hvordan kvaliteten bør være. Man kan være rolig for at TDC vil gøre alt i deres magt for at opretholde denne status, med deres målsætning for 2012.

Det vil ikke være muligt for TDC at hvile sig på nogen som helst måde, hvis de skal blive det stærkeste teleselskab.

Gå til hjemmesiden >>