Svensk kosttilskud – Alt hvad du behøver

Proteinpulver hos Svensk Kosttilskud →

Svens kosttilskud er en af Nordens førende forhandlere af proteinpulver og kosttilskud generelt. Hos Svensk kosttilskud kan du bestille dit proteinpulver mandag og modtage allerede tirsdag. Svensk kosttilskud har dag til dag levering, således man som kunde ikke behøver vente flere dage, før man modtager sit proteinpulver, eller hvad man ellers kan bestille hos Svensk kosttilskud.

Svensk kosttilskud levere for blot 19 kr. per bestilling, hvilket er en nyhed hos forretningen. Du kan desuden opnå helt gratis fragt ved bestilling over 600 kr. og derved kun betale for det du har købt. Når man handler hos Svensk kosttilskud, kan man derfor blot nøjes med at betale for det man køber, og spare fragt og administrationsomkostninger, der kunne være hos andre forretninger. Læs mere her →

Svensk Kosttilskud med rabat – Klik her →

i 2005 besluttede Svensk kosttilskud at afprøve internettet som marked for deres produkter. Dette har resulteret i at de nu har for forsynet hele Sverige med et af markedets mest omfattende sortiment af proteinpulver og kosttilskud. Nu er tiden komme til Danmark hvor Svensk Kosttilskud, allerede har skabt sig et navn og anvendes hverdag af både nye som eksisterende kunder.

Du kan få proteinpulver, som nævnt et par gange, hos Svensk kosttilskud. Men siden omfatter samtidig en masse andet. Du kan bl.a. finde helsekost, aminosyrer, muskelopbyggende produkter, præstationsforhøjende produkter, fedtforbrændende produkter m.m. Der er nok at vælge imellem på Svenskkosttilskud.dk.