SnagIt – Verdens smarteste screenshot

SnagIt. Tag let billeder af din skærm.

SnagIt, eller Snag It, er et værktøj til noget de fleste computer brugere kender til – Screenshot/Skærmbillede. Vi alle har brug for fra tid til anden, at tage et billede af vores nuværende skærm. Nogen bruger denne mulighed mere end andre og for de hyppige screenshootere, vil SnagIt blive en uundværlig ting.

Windows har langt om længe i deres 7’er fået lagt et program på deres styresystem som gør det en smule lettere at tage et skærm dump. MEN – den version er langt fra det niveau SnagIt er nået. Vi skal ikke skjule her på Trendish at vi selv anvender SnagIt, og dette flere gange dagligt. Alting er bare så meget lettere med et ordenligt værktøj mellem fingrene. Køb SnagIt her →


Proffesionelt screenshot på 5 sek.

Ved at have installeret SnagIt på din computer, kan du blot ved et enkelt klik på tasten “screenshot” eller hvad den nu hedder på din maskine, tage et billede af din skærm.

Dette aktivere en markør i SnagIt, som kan anvendes til at markere det område du vil tage et billede af. Markøren i Snagit, søger automatisk efter kanten på dine aktive vinduer og viser en ramme omkring dem som den gerne vil vælge. Har du blot brug for at tae et billede af enkelte områder og ikke hele vinduet, kan du markere området ved at anvende venstre musetast.

Således åbner SnagIt et vindue hvor du kan vælge at gå direkte til “send, via din mail”. Du kan også vælge først at indsætte, f.eks. noget tekst, en pil, eller en kant rundt om det der skal fremhæves, inden du sender.

Det tager 5 sek fra du har klikket på “screenshot“,  til du via SnagIt, har fået sendt din mail med billedet. I de 5 sek er også medregnet at man har udvidet, markeret noget i emnet og måske endda har indsat en lille hjælpe tekst som, “læg mærke til overskriften” – Nemmere kan det ikke gøres. SnagIt, vil spare dig for en masse tid og gøre det meget lettere for dine kollegaer, samarbejdspartner etc. at forstå hvad du mener når i ikke har mulighed for at gennemgå tingen face to face, eller over telefon.

Læs mere om snagIt her