Restaturant Amalfi – Den romantiske restaurant i København

Restaurant Amalfi er en hyggelig og romantisk restaurant med beliggenhed på gråbrødretorv i København. Gråbrødre torv er ifølge Restaurant Amalfi, Københavns smukkeste torv.

Frokost menu hos Restaurant Amalfi

Amalfi har valgt at fokusere på 2 frokostmenuer, og dermed specialisere i netop at gøre disse fabelagtige. Den første menu du kan opleve hos Amalfi består af Caprese Nostra og Bistecca Amalfi. Caprese Nostra hos Restaurant Amalfi er Tomat, balsamico, basilikum, og bøffel mozzerella. Bistecca Amalfi er en stegt oksefilet med dagens garniture og sauce.

Frokost menu 2 består af Risotto allo Zafferano, som er en safran Risotto, samt Piato di salmone, som er stegt laks pave med trøffel rigatoni. Det er tydeligt at der hos Restaurant Amalfi bliver lagt vægt på de enkelte ingredienser, således man som gæst kan forvente at få en absolut smagsoplevelse.

Hos Restaurant Amalfi kan du altid opleve en hyggelig og romantisk stemning og en ægte italiensk madoplevelse. Du kan hos Amalfi også med fordel tage en middag i større selskab. Én af mulighederne for dette kunne være Restaurant Amalfi’s frokostmenuer. Se de to menuer her →

Først til mølle – 50 % Søndag og Mandag

Restaurant Amalfi kører en helt speciel kampagne hver søndag og mandag. Du kan her få både brunch, frokost og aften måltider til halv pris hvis du er hurtig. Men det gælder altså om at være rigtig hurtig da der her gælder først til mølle princippet – Så skynd dig! Læs mere her →

Trendish.dk finder Restaurant Amalfi absolut interessant og mener at man bør kigge forbi restauranten og opleve den romantiske stemning. Man kan alternativt starte ud med at se på deres hjemmeside for at blive mere forberedt på hvad man gerne vil bestille inden man besøger Restaurant Amalfi.

Gå til hjemmesiden →