Protein pulver – SPAR 30%


Billig proteinpuler

Proteinpulver for længst blevet en helt normal varer i de danske butikker – Bodyman er en af dem. Salget af proteinpulver startede i de mere hardcore fitness shops til xxl størrelser, men i dag  bliver proteinpulver brugt af alle typer, der ønsker at få resultater via deres træning. Proteinpulver kan fås i alle varianter, stort set. Du kan få proteinpulver med kakao smag, jordbær smag, banan smag, og seneste skud på stammen er de mere specifikke smagsvarianter som f.eks proteinpulver med cookie smag.

Proteinpulver kan dog også sagtens fås helt uden smag, hvis man blot er interesseret i effekten af proteinpulver, men ikke så meget ude efter smagen. Bodyman kan også tilbyde proteinpulver uden smag, men du kan også finde proteinpulver med bl.a. vanilie smag, og proteinpulver med fersken/appelsin smag, hos bodyman.

Spar lige nu 30% på proteinpulver >>


Bodyman byder også på en masse andre træningsrelaterede produkter ud over proteinpulver. Du kan bl.a. hos bodyman finde træningstøj til alle aldre, vægtklasser og køn. Bodyman råder over flere sektioner opdelt efter den type træningstøj man er ude efter. Faktisk kan bodyman flotte sig med at have op mod 50 brands i træningstøj. Af samme årsag har man hos bodyman mulighed for at shoppe efter mærke, skulle man have et favorit og gerne vil undgå at skulle bladre igennem andre mærker.

 Alt i Træningsudstyr

Bodyman kan også tilbyde træningsudstyr, til den hardcore der gerne vil gå ekstra op i sin træning. I kategorien træningsudstyr hos bodyman kan man bl.a. finde, træningshandsker, træningsbælter, albuebeskyttere m.m. Træningstasker og pulsure står også på listen i det brede sortiment hos bodyman. Der er ingen tvivl om at bodyman har noget til dig, hvis du går op i din træning og gerne vil gå skridtet videre end blot at stille i træningscentret et par gange om ugen.

Dag til dag levering

Men det bedste ved bodyman kommer af at man kan bestille online. Du kan selv bestemme om du vil modtage hjemme, på din arbejdsplads eller i pakkeshop. Alle muligheder for at modtage sine produkter har bodyman lagt frem for dig. således kan man udvælge de ting man har brug for og bestille det hjem via sin computer, for at modtage et par dage efter. Faktisk har bodyman dag til dag levering, så man kan roligt forvente at have sin ordre næste dag. Er du ude efter træningsudstyr, kosttilskud som proteinpulver eller energiprodukter, eller blot noget nyt træningstøj vil trendish.dk varmt anbefale dig at tage et kig forbi bodyman.

Gå til bodyman her >>