Pink D:fi d:sculpt – Lækker clay voks fra D:fi

Pink D:fi d:sculpt er en lækker voks som kan anvendes både i vådt og tørt hår. Skab dit helt eget pjuskede look med denne lækre citrus duftende clay voks.

Pink D:fi d:sculpt, kan som skrevet anvendes i både vådt og tørt hår. Ved anvendelse i vådt hår, menes efter bad og en let tørring, således håret stadig har den våde fornemmelse, men uden at være plask vådt. Ved at anvende voksen i halvvådt hår, kan du skabe en slikket/pjusket look, således du resten af dagen ligner en som lige har været i bad, eller kommer op fra poolen med det perfekte look.

Du kan også anvende pink D:fi d:sculpt i tørt hår og derved få et helt andet look. Du arbejder stadig med det pjuskede udtryk, men her kommer vi mere over i hipster stilen.

Pink-dfi-dsculpt

Anvendelse af pink D:fi d:sculpt

Du anvender pink D:fi d:sculpt ved at tage en klump og fordele den med fingerspidserne. Anvend ikke håndfladerne, da du kan fordele pink D:fi d:sculpt, meget bedre med fingrende og dermed opnå det fede look.

Køb Pink D:fi d:sculpt – Klik her


Joseph Favilla

Mit navn er Joseph og jeg er skribent her på Trendish.dk. Inden jeg går i gang med at skrive en artikel går jeg altid mere eller mindre ind og læser noget baggrundsinfo, om emnet. Men heller ikke for meget, da jeg helst ikke vil påvirkes på en sådan vis, at jeg ikke er objektiv når jeg begynder at skrive. Jeg forsøger at gøre, mine artikler spændende og nemme at læse. Således læseren af artiklen får mest muligt ud af det, han/hun læser. Desværre kan man ikke stille alle tilfreds, trods jeg gerne ville. Men jeg vil gøre mit aller bedste.