Online regnskabsprogram – 49 kr. per md

Fremtidens online regnskabsprogram

Prøv Web-Regnskab GRATIS i 14 dage – Klik her!

 

NYT NYT NYT! Spar på miljøet med Web-Regnskab.

Web-Regnskab’s online regnskabsprogram har fået et skud opdatering og to nye moduler, som kan til købes sit basis abonnement. Nu kan der bl.a. også bygges tilbud og ordrebekræftelse hos det online regnskabsprogram og vi har også kendskab til mere end det. Læs mere under “nye udviklinger på vej”.

 

Tilbud og ordrebekræftelse

Web-Regnskab har tilføjet modulet tilbud og ordrebekræftelse til det online regnskabsprogram. Modulet kan tilkøbes ens faktura modul, således der nu er mulighed for at sende et tilbud til kunden som senere, på en smart og nem metode, kan omdannes til en faktura. Man kan også starte ud med en ordrebekræftelse og senere omdanne denne til en faktura.

Faktisk så kan man tage hele møllen, ved først at sende til tilbud, omdanne denne til en ordrebekræftelse og til videre til en faktura. Det hele fungere super nemt og kan gøres på få sekunder. Men tilbud og ordrebekræftelse modulet, tilføjet sit online regnskabsprogram hos Web-Regnskab, kan man virkelig får gjort en professionalisme ud af sin kunde og ordrebehandling.

Som kunde på Web-Regnskab’s online regnskabsprogram, har man mulighed for at teste modulet GRATIS, i 30 dage inden man bestemmer sig for at enten beholde det, eller fortsætte uden. Som prøvebruger kan man ved at skrive til supporten, også få mulighed for at teste modulet sammen med sin eksisterende prøveperiode på det innovative online regnskabsprogram. Prøv modulet her →

 

Web-Regnskab lytter til kunderne, hvilket kommer til udtrykke i den seneste opdatering. Web-Regnskab har opdateret enkelte funktioner, der således gør det lettere for brugerne at forstå programmet. Der blev i den nye opdatering lagt vægt på at overskrifter/tekster på faktura, ikke vil komme med på faktura, medmindre de er relevante. Samtidig blev der rykket lidt på adressefeltet, således faktura bygget i Web-Regnskab, nu passer til de fleste rude kuverter. Dermed er det online regnskabsprogram, blot blevet mere enkelt trods nye udviklinger og udvidelser.

 

Hjemmeside modul og regnskabsprogram i samme løsning

Det online regnskabsprogram har nu også udvidet sit spektre, med et hjemmesidemodul – Web-Side.dk. Web-Side, kan køres individuelt for de, der ikke ønsker et online regnskabsprogram hos Web-Regnskab, eller måske ikke har brug for et online regnskabsprogram i det hele taget. Men for de, der driver virksomhed og allerede er brugere på Web-Regnskab, er Web-Side et genialt værktøj at kunne tilføje sit online regnskabsprogram.

Ved at tilkøbe Web-Side, sit online regnskabsprogram, for blot +49 kr./md, vil man kunne, bygge og redigere i sin hjemmeside, ved at logge ind samme sted som når man vil ind på sit system hos Web-Regnskab. Der bliver blot tilføjet en ny fane med navnet “hjemmeside”. Her går man ind og redigere nemt i sin hjemmeside og derved spare man tiden frem og tilbage i forskellige systemer. Læs mere her →

 

Danmarks billigste online regnskabsprogram

Web-Regnskab er et af Danmarks billigste online regnskabsprogrammer, hvis ikke det ér, det billigste online regnskabsprogram i sin klasse. Samtidig er Web-Regnskab, det letteste online regnskabsprogram for enkeltmandsvirksomheden. Hos Web-Regnskab, har man valgt at basere regnskabsprogrammet, på at det skal være let og hurtigt at bogføre sine bilag, sende sine faktura og opstille sit årsregnskab.

Denne vision har gjort at Web-Regnskab er i stigende vækst og derfor også i kraftig udvikling, på den tekniske del, af deres online regnskabsprogram.

Web-Regnskab startede som et mindre online regnskabsprogram, der åbnede muligheden for at bogføre bilag og sende faktura til sine kunder på en nem og hurtig metode. Der var også tilføjet den genistreg, at det online regnskabsprogram, snakkede sammen med Excel. At systemet snakker sammen med Excel, gør mulighederne mange og i fremtiden vil det også være en af de innovative tiltag der bliver Web-Regnskab’s helt store vinder, på den tekniske del.

Et online regnskabsprogram hos Web-Regnskab, er utroligt billigt og du kan for blot 59 kr. om måneden, arbejde i et system, med ubegrænsede bilag/posteringer, og ubegrænsede faktura. Det at der hos Web-Regnskab er ubegrænsede bilag, er for de fleste en gylden fugl. Andre online regnskabsprogrammer, tager ekstra betaling for bilag, når disse når en bestemt mængde.

Siden lanceringen af Web-Regnskab’s online regnskabsprogram, er flere moduler kommet til og der er nu mulighed for at bygge et større regnskabsmæssigt system i Web-Regnskab. Meget vigtigt er det dog for Web-Regnskab, at der altid vil være mulighed for i det online regnskabsprogram, at “nøjes” med et lille, hurtigt og nemt system til de mindre virksomheder. Læs mere om Web-Regnskab her →

Web-Regnskab har valgt at bygge ud på systemet i form af moduler. På denne måde kan man vælge en basispakke, med alt hvad man har brug for til at bogføre sine bilag. Denne pakke koster blot. 49 kr. per md. og man har så dertil mulighed for at tilvælge f.eks. faktura modul til + 10 kr. per md Lagermodul til +19 kr. per md. eller andre moduler der kunne have interesse.

Det betyder at man som kunde hos Web-Regnskab, selv kan bestemme hvad man vil have mulighed for, og vigtigst af alt, hvad man ønsker at betale for. Du bliver på denne måde ikke faktureret for noget du alligevel ikke har brug for, og er heller ikke nødsaget til at kæmpe med funktioner der ikke er nødvendige.

Det er unikt for et regnskabsprogram, at man selv kan bestemme sine moduler, da man typisk i andre systemer, kun kan vælge nogen statiske pakker og ikke selv har mulighed for tilpasse sit system, efter hvad man har brug for. Læs mere om unikheden ved Web-Regnskab her →

Udvikling gør pengebesparelser mulige

Web-Regnskab, har på det seneste haft udviklingshatten på, og der er netop blevet udviklet bank integration til de 5 største banker i Danmark. Denne integration gør det muligt at slippe helt for at taste tal, og giver virksomhederne en masse tid til at udbygge deres forretning, uden at skulle have en revisor/bogholder til at sidde og tage betaling for denne frihed.

Prisen for at have sin bank integreret med sit online regnskabsprogram, er +5 kr. per md. Det er her endnu en gang, derfor ikke svært at regne ud at mulighederne for at spare penge, er enormt store, hvis man anvender Web-Regnskab. Læs mere her →

 

Aflever dit regnskab til skat uden at have betalt mere end 500 kr.

Det er ikke kun en bank integration der er blevet udviklet over den seneste tid hos Web-Regnskab. Også regnskabsopstilling har fundet sin vej ind i Web-Regnskabs system. Ved at tilvælge modulet regnskabsopstilling, kan man på få minutter have sit regnskab opstillet og klart til indlevering hos SKAT.

Det er netop ved årsregnskabet, at revisorene typisk kan rippe deres kunder for 5.000, 10.000, 20.000, ja nogen gange op imod og mere end, 30.000 kr. for at opstille et regnskab. Dette kan man altså få gjort vha. modulet, “Regnskabsopstilling”, for 39 kr. per md. – Så bliver det heller ikke billigere! Læs mere om regnskabsopstilling her →

[youtube height=”360″ width=”480″]http://www.youtube.com/watch?v=5AMY1jllgpg&feature=plcp[/youtube]

 

Nye udviklinger på vej

Web-Regnskab, vil den længe kunne præsentere bilags upload, til systemet. Ved at have denne mulighed kan bogholdere og revisorer, der anvender det online regnskabsprogram, undgå at modtage store poser med bilag, slidte kvitteringer og krøllede boner, fra deres kunder. For kunderne betyder det at de blot kan tage et billede af deres kvittering og uploade det elektronisk. Det er både tidsbesparende, miljøvenligt og billigere for begge parter.

Hvorfor er Web-Regnskab så billigt og hvorfor laves disse udviklinger?

Web-Regnskab har valgt stikke hårdt til konkurrenterne og åbne op for et område der i årevis har været et monopol for revisorer og store regnskabssystemer. Nutidens virksomhedsejere er imidlertid blevet en del mere kritiske på alle punkter ift. hvad deres omkostninger angår. – Det gælder derfor også omkostningerne på regnskabsdelen.

Derfor har Web-Regnskab valgt i deres online regnskabsprogram, at gøre det muligt for virksomhederne at spare deres penge på den regnskabsmæssige del, vha. moderne metoder. Der bliver udviklet på livet løs hos Web-Regnskab, og det vil der også gøre fremadrettet.

Prøv Web-Regnskab GRATIS i 14 dage – derefter KUN Kun 49 kr. /md.!