marts 12, 2012

Om Trendish.dk

Hvem er vi?

Trendish.dk drives af Spark Identity, som er et enkeltmandsfirma. Spark Identity driver også siderne Sund-Figur.dk og Nemme-Lån.dk.

Sund-Figur.dk er en ren sundhedsside, som belyser en masse tips og tricks til at holde sin figur i god form. Der findes også en del opskrifter på lækre sunde retter, og drikke.

NemmeLån.dk, er en låne guide til de forskellige lånemuligheder der ligger derude. Man kan finde gode råd til hvad man bør kigge efter når man f.eks søger et hurtigt sms lån. Man kan også finde links til forskellige lånesites nøje udvalgt til fordel for læseren.

Trendish.dk har til formål at skabe en portal for alle de gode tilbud, i “trend” kategorien. Dette betyder at vi lægger vægt på Tøj & Mode, samt Bolig & Design kategorierne. Mere info længere nede.

Trendish.dk, Sund-Figur.dk og Nemme-Lån.dk er alle reklamebaseret.

 

Trendish.dk

På Trendish.dk finder du gode priser og tilbud indenfor en række kategorier.

Tøj & Mode Er den kategori der findes flest indlæg om på trendish.dk. Og hver dag bliver denne kategori opdateret med nye tilbud og kampagner som gavner dig som forbruger.

Vi er i Tøj & Mode kategorien gået meget i dybden, for at finde de bedste tilbud til vores læsere. Tøj & Mode kategorien er også en del mere udspecificeret, end flere andre kategorier på Trendish.dk. Du kan bl.a. få nærmere information om gode tilbud på sokker, og endda om disse skal være deciderede trendy sokker, med striber osv.

Trendish.dk tilbyder også en lang række af andre kategorier. Heriblandt IT & Software kategorien, hvor du kan finde alverdens tilbud på udstyr til, iPhone, iPad, PC eller andre smartphones og tablets. Det kunne være et nyt cover til mobil, eller et HDMI kabel til at forbinde din PC med dit TV.

Bolig kategorien, er også en af de større kategorier på Trendish.dk. Her findes tilbud på bl.a. møbler til stuen, brugskunst til badeværelset, køkken ting m.m. Bolig kategorien er på mange områder også en del af Tøj & Mode kategorien, hvilket gør at den bliver lagt ekstra vægt på.

Trendish.dk præsentere også en række andre kategorier, af tilbud samt kampagner. Vi har en Shopping kategori, hvor der kan findes gode shopping muligheder og muligheder for at modtage 50% kampagne tilbud.

 

Trendish.dk findes også på facebook

Ved at klikke dig ind på vores facebook side er du sikret altid at få de nyeste opdateringer med gode tilbud, kampagner og trendy artikler.

Vi opdatere vores facebook side hver dag på samme måde som trendish.dk.

Du kan altså derfor være sikker på at når der er nyt på trendish.dk, så er der også på vores Facebook. Det samme gælder vores Twitter profil, som ligeledes opdateres flere gange dagligt.

 

Vi foreslår du starter din tilbudsrejse her >>

Tag et kig rundt på siden, evt. i en kategori der passer dig, eller gå direkte til søg, for at søge mere specifik.

Vi håber du finder hvad du søger på trendish.dk

 

Spark Identity

Nærum Hovedgade 15

2850 Nærum

– Denmark

CVR.: 34134219

info@trendish.dk