Ny Smart Mobil

 iPhone 4S 16 GBr

3 Mobil har Danmarks bedste mobilnetværk, hvilket uvildige tests har vist gang på gang. Ingen har bedre dækning end 3 og derfor går deres mobilnetværk og data lynhurtigt både på din smartphone, og pc.

3 Mobil har bl.a også åbnet deres netværk på smartphones til internetdeling hvilket betyder at du ikke som kunden er tvunget ud i eksterne bredbånds løsninger.

Elsker du også Apple?

3 Mobil har alle de fede modeller af iPhone’s, og tilbyder super abonnementer sammen med køb af iPhone. Lige nu kan du købe en splinter ny iPhone til blot 199,00 kr.

iPhone 4S fås fra 16 GB modellen op til 64 GB modellen til dem som virkelig gør brug af deres iPhone.

Samsung Galaxy S 2

Er Samsung den bedste smartphone? Den er i hvert fald udstyret med den bedste skærm Samsung nogensinde har fremstillet til en mobiltelefon, og så vejer den blot 117  gram.

Det kan vi lige klare at bære rundt på, når nu man får en skærm på 4,27 tommer, som er fuldt optimeret til at vise dine billeder og film og knivskarpt format.

Samsung Galaxy S 2 har desuden vundet læserprisen som bedste smartphone 2011. Hvilket gør den til en absolut bejler til at være den bedste  mobil, på markedet.