Ismaskiner – Lav din egen sommeris

Danmarks Største Udvalg i Ismaskiner til Hjemmebrug

Det er atter is vejr i Danmark og vi skal alle til stranden før eller siden inden for det næste stykke tid og nyde en god is. Men man kunne jo også lave den selv. Ismaskiner er de seneste år blevet mere og mere populære da mange gerne vil prøve kræfter med is produktionen hjemme i eget køkken. Derfor er ismaskiner prisen også faldet så vi almindelige borgere også har råd til at købe en ismaskine.

Ismaskiner til alle >>

hos Gelateria kan du købe ismaskiner i den billige klasse, ismaskiner i den dyrere klasse, og ismaskiner i den RIGTIG dyre klasse, samt ismaskiner i den professionelle klasse. Ja sådan står det beskrevet på hjemmesiden – og med god grund. Du kan bl.a. købe ismaskiner helt ned til 549,-. Det er måske stadig en dyr is, den første. Men når man først får føling med at betjene sin egen ismaskine og selv kan bestemme lige præcis hvilke ingredienser man vil have i sin is, så giver det hele meget mere mening.


Ismaskiner – de billige. Hos Gelateria kan du lige nu få en Nemox Gelato Harlequin ismaskine som Gelateria selv betegner som en god begynder model fra Nemox. Denne ismaskine er uden kompressor og man kan derfor prøve det af om det var noget inden man evt. går ud og investere flere tusind kroner på en større ismaskine. Manglen på en kompressor gør dog også at isen skal stå lidt længere i fryseren inden der kan produceres is. – Men kan man overkomme dette, så er Nemox Gelato Harlequin ismaskinen en rigtig god start. Læs mere her >>

 

Ismaskiner – De lidt dyrere

Gelateria forhandler som sagt også ismaskiner i den lidt dyrere klasse, og her skal vi op i en prisklasse der starter ved 2695,-. Hvis vi lige starter ud med en model der lige kan købes for 2695,- så er vi ved en ismaskine model kaldet SIMAC/DeLonghi Il Gelataio GC6000. Ja, prøv lige at sig det navn til dine venner eller kollegaer, og du vil nok være sikker på at tænker “Hold da op, det lyder fancy”. Men det er det også, så det kan de med god grund også tro. SIMAC/DeLonghi Il Gelataio GC6000, er en super lækker ismaskine ifølge Gelateria. SIMAC/DeLonghi Il Gelataio GC6000, har et meget avanceret kølesystem som gør at den kan producere is på kortere tid og derved spare dig for en hel del energiforbrug. Læs mere her >>

Gelateteria har altså ismaskiner til alle og i alle prisklasser. Du kan sagtens finde meget dyrere ismaskiner hos Gelateria. Her starter priserne fra en små 8000 og går faktisk helt op til 35.000. Så er du allerede indehaver af en ismaskine og søger noget større eller bedre, vil vi anbefale dig at du tager et kig forbi Gelateria’s hjemmeside.

Find din ismaskine her >>