iOS 6 – Nye features

iPhone har fået et skud på opdateringen

iOS 6 er landet til iPhone og der er flere spændende muligheder i det nye styresystem. Vi har gennemgået de gængse funktioner i den nye iOS 6.

PassBook

Til at starte med, vil vi vende det nye Passbook, der lander på din iPhone hjemmeskærm når du åbner din iPhone. Passbook, forvandler din iPhone til en tegnebog for billetter, loyalitetskort, kuponer, gavekort mere.

Passbook appen kan ikke håndtere betalinger som Google Wallet, men du kan bevare alle de forskellige kort og billetter. I realiteten, forvandler PassBook din iPhone til en tegnebog og  gør den reelle til en George Constanza tegnebog.

Passbook er installeret på iPhone og iPod Touch med iOS 6, men er ikke tilgængelig på iPad.

Nyt Kort i iOS 6

Der er kommet nyt kort i iOS 6, der muliggøre at lægge billedet på skrå, for at se bygninger fra siden i 3D. 3D siden af kortet er ikke hår rejsende, men det er da en meget cool feature.

Kortet har tillige, fået nye infomulighederne omkring trafik, hvor man bl.a. kan se om en vej er lukket, eller der foregår vejarbejde etc. og derved ikke vil være en god vej at vælge for at komme hurtigt frem. Når der søges efter rute, vil kortet desuden give en advarsel, i tilfælde af ovenstående, f.eks. en vejspærring. – Det er mener vi er et ret nyttigt værktøj, da dette giver mulighed for at undgå køen om morgenen på vej til arbejde.

 

Panorama billeder i iOS 6

iOS 6, har åbnet muligheden for at tage panorama billeder med kameraet og her har Apple virkelig gjort det godt. Jeg har prøvet flere panorama apps, men til dato ikke fundet en der kunne gøre jobbet i første hug. Det kan panorama featuren i iOS 6 til gengæld. Du åbner blot dit kamera og klikker på indstillinger for at slå panorama funktionen til. Din iPhone, vil nu guide dg igennem for at tage det perfekte panorama billede og det tager blot 30 sek før man har det første. – Virkelig cool!

Siri har fået et skud opdatering

Siri har fået en opdatering, hvor den ikke nok med at fungere bedre, nu også kan opdatere din facebook status og tweete på twitter. Du opsætter blot din Facebook og Twitter i indstillinger. Når først dette er gjort én gang, behøves det ikke gøres igen og iOS 6 husker også disse info, til fremtidige programmer, der måtte have en integration til f.eks. Facebook.

Udover de ovenstående features har iPhone iOS 6 også fået flere andre opdateringer i indstillingerne, som vi ikke vil kede jer med derude. Vi anbefaler at man blot henter den nye iOS 6 og prøver selv. Desværre kan ikke alle features anvendes på iPhone 4, men derimod iPhone 4S er med på beatet ved alle funktioner.

Køb iPhone 5 her