For meget tøj? Sælg det og tjen penge!

Har du for meget tøj i skabet?

Og ved du ikke hvordan du skal komme af det igen?
-Så opret en gratis profil på Dinbazar.dk og tjen penge på dit tøj. – og så er det tilmed gratis at oprette en profil!

DinBazar kan hjælpe dig af med dit tøj. Vi køber og køber tøj i stor stil, og mange gange ender tøjet kun med at blive brugt en enkelt gang, inden det blot kommer til udstilling i klædeskabet. Men hvorfor gemme på tøj man alligevel ikke bruger, i stedet for at gøre plads til noget man ville bruge oftere. Der er mange der har begrundelsen at man ikke ønsker at smide tøj ud man har betalt for, det kunne jo være man fik brug for det engang – nej, det gør man ikke!

DinBazar hjælper dig med at få solgt ud i dit tøj så du har plads til noget mere fornuftigt, samt at du tjener penge på dit tøj. På denne måde undgår du at miste penge ved blot at give dit tøj væk eller smide det ud. Nu kan du sælge det og få penge til at købe nyt, uden det koster dig noget.

 

Opret en gratis profil og begynd at sælg dit tøj

Hos DinBazar kan du oprette en gratis profil og begynde at sælge dit tøj allerede i dag. Du kan sælge dametøj, herretøj og børnetøj hos DinBazar men også legetøj og spil, børne og babyudstyr samt andre forbrugsgoder kan sælges og købes via DinBazar. En god ide er at gennemgå sit klædeskab og finde det tøj frem der aldrig bliver anvendt. Tag nogen gode billeder af det og sæt det til salg på DinBazar.

Opret dig gratis her >>