Fede Kostumer – SPAR 75%


Kostumer og udklædningstøj

Få 75% rabat her >>

Kostumelandet er en af Danmarks største online kostume butikker. På kostumelandet.dk kan du finde alt i kostumer og udklædning. Lige nu kan du spare op til 75% på dit nye kostume hos kostumelandet. Og så får man gratis fragt ved køb over 500 kr.

Som kunde hos kostumelandet skal du ikke tænke på at bestille lang tid før din fest. Hos kostumelandet leveres der med dag til dag levering. Dvs. du altså har god tid til at finde lige nøjagtig det kostume du har brug for.

 

Hvad kan man finde på kostumelandet.dk?

Kostumelandet råder over et enormt stort sortiment, af kostumer. Du kan finde kostumer til både børn og voksne i alle aldre. I børnekategorien kan du bl.a. få kostumer til det vilde vesten, dyre kostumer, kostumer til eventyrer, julekostumer, kjoler, sjove kostumer og kostumer til gys og gru.

Af voksenkostumer kan kostumelandet.dk bl.a. også tilbyde kostumer til det vilde vesten, dyrekostumer, eksotiske kostumer, skole kostumer, hospitals kostumer, huleboer kostumer, kostumer som politi alle fanger, og mange mange flere.

Du kan også sortere kostumer efter årti på kostumelandet.dk. Lad os sige du skal til en disko fest og har brug for kostumer fra 70’erne. Eller det kunne være du måske har brug for et kostume, som er mere lig med påklædningen i 1926. Kostumelandet har det hele.

Gå til Kostumelandet.dk >>