Facebook indlæg der gav overraskende feedback

Søndag d. 9 september, omkring middag ved halv 1 tiden, skrev Amira Smajic et indlæg hun sent vil glemme, til en facebook gruppe ved navn “Fucking Flink”. Indlægget viste sig at give voldsom og overraskende feedback fra andre facebook brugere og i dag, to dage efter, har indlægget op mod 35.000 likes og næsten 1500 kommentarer under sig. Dette har forbavset Amira, der ikke havde regnet med så voldsom en tilbagemelding.

Selve indlægget er en tak til Danmark, for at Amira og hendes familie er blevet taget godt imod og givet mulighederne for at tjene penge, komme i skole, få sig en uddannelse og et godt job. Basale og obligatoriske muligheder for de fleste danskere, men altså ikke muligheder der uddeles i alle verdens hjørner. Derfor satte Amira sig ned og skrev en tak til Danmark for alt det gode der er gjort for hendes familie og hende selv. Det skulle vise sig at skabe en enorm tilbagemelding og debat med store armbevægelser.

Kommentarerne var overvældende

Amira Smajic, er overvældet over alle de kommentarer og likes, hendes indlæg har fået. Det positive indlæg er hos mange opfattet anderledes og har givet anledning til debat. Debatten er dog ikke i alle tilfælde helt stueren og der er således startet en mere eller mindre ubehagelig tone i blandt mange kommentar skrivere. dog finder mig også mange lyspunkter, som f.eks. kommentaren ” Jeg vil bare sige til Amira, at jeg synes, det er en dejlig historie”.