Easytours – Rejser til Egypten, Tyrkiet og Grækenland


Easytours – Rejser til Egypten, Tyrkiet og Grækenland

I dag skriver vi d. 25.04.12 og nyder indendørs en varm kop kaffe eller te, mens vi kigger ud på det smukke regnvejr. Men trods hvor charmerende et regnvejr kan være, ville det nu alligevel være lidt mere lækkert at kigge ud på en skyfri himmel og mærke solens stråler.
Det er på disse dage at vi begynder at tænke i ferier, og det er i disse øjeblikke af tanken bliver til handling. Easytours er et af de steder man kan gøre lige netop dette.

Bestil din rejse i dag – Betal i et tempo der passer dig! Priser fra. 92,- pr. md.

Easytours kan bl.a. prale med deres navn pga. det simpelthen er så nemt at komme ud at rejse med dem. Det er nemt at komme til bl.a. Tyrkiet med easytours fordi du ikke behøver at have sparet den store formue op inden du vender næsen mod syden og solen. Du kan komme ud at rejse med easytours for kun 89 kr. per md. En periode frem. Easytours byder bl.a. på rejser til Sharm El Sheik for blot 194 kr. per md. For to voksne. Du kan selv vælge om du betale din rejse kontakt, over 12, 24, 36, 48, 60, eller 72 mdr. Jo længere varighed, jo billigere bliver din månedlige ydelse på din rejse, men desto større dine samlede omkostninger.

Så nemt er det at bestille sin rejse

Hos easytours har de gjort det nemt at bestille sin rejse. Det hele er sat op således det er nemt at gennemskue og komme i gang med. Det fungere således at du først blot finder ud af hvor du gerne vil hen, derefter vælger du om du vil betale kontakt (den billigste løsning) eller om du vil betale over en periode, og hvilken. Derefter går du til kassen og bestiller din rejse, og du skal nu blot vente til datoen er afrejse dag.
Du kan til hver en tid indfri din gæld hos easytours uden omkostninger, skulle du få lidt ekstra penge til overs.