Driller computeren? – Få online hjælp her

Få online it support her

Computerfriend er din ven på nettet når der er problemer med computeren. Hos computerfriend kan du få online hjælp og guidning til problemet, samt få ordnet din computer mens du selv ser med.

Hos Computerfriend kan du selv vælge hvem du vil serviceres af, efter du har fortalt om dit problem. Når du har valgt din “friend”, kan der på begyndes forbindelse, så computerfriend kan komme i gang med at løse dit problem. ved at det hele foregår online, kan computerfriend holde deres priser langt lavere end timeprisen for at få din computer lavet i diverse pc butikker. Se priser her >>

Computerfriend erfare at det ofte er svært for forbrugerne, at vide hvad der forsager problemer på deres pc. Det er ofte heller ikke noget man nogensinde for gjort noget ved. Så problemet for lov at vokse sammen med andre problemer, og lige pludselig sidder man med en ødelagt computer. Det skyldes ofte at man ikke selv orker at få gjort noget ved problemet. turen ned i butikken med sin pc, og alt der følger med, er ikke noget alle har tid eller lyst til.

IT Support over fjernskrivebord

Derfor er computerfriend, en nem løsning for at fo udarbejdet problemet, da du her kan sidde derhjemme, på arbejdet eller ude hos familie og venner mens problemet på din computer, bliver løst. Således behøver du ikke gøre andet, end at gå på computerfriend.dk og fortælle om dit problem.