Designer auktion i Hørsholm der indbragte over 1 million – Nu er den lukket!

Trendish mødte RoomPlus til designer auktion

Vi har i dag været til designer auktion på Sjælsmark kaserne i Hørsholm. Nordsjællands Politi havde arrangeret auktion af diverse tyvekoster, der endnu ikke var blevet hentet af deres respektive ejere. Dermed havde andre designer elskere altså mulighed for at gøre en god handel, hvis de havde is i maven. Der var lagt op til en frisk stemning helt fra da auktionarius, satte sig på tronen i hjørnet af hallen, for at begynde sine opråb af priser. Men inden da, havde folk stimlet sammen ude foran, den halv kolde sensommer morgen.

Vi mødte Christoffer, fra RoomPlus til designer auktionen i Hørsholm. Christoffer var deroppe med samme formål som de fleste andre, – at gøre en god handel. RoomPlus, handler med designer møbler på nettet til attraktive priser. Det var dog ikke lager varer Christoffer var ude efter på auktionen, men derimod bl.a. nogen stole, som han havde set sig lun på, til hjemmet. Det skulle også vise sig senere at Christoffer, fik lidt af de artikler han gik efter, med hjem i bilen.

126 artikler på højkant

designer auktionen var der talrigt mødt op og selvom vi var ankommet i god tid, gik der ikke mange minutter før parkeringspladsen var fuld af biler og håbefulde designer elskere. Der var derfor også rift om at få set alle de 126 artikler, inden auktionen begyndte for alvor og man derved skulle i gang med, at vifte sorte numre på hvide plader i luften. I blandt de mange artikler kunne der bl.a. tælles 21 7’er stole ompolstret i sort læder, fra Arne Jacobsen, B&O højtaler systemer, en hel del svanestole, PK-22 lænestole, og de flotte koglelamper, hvor den største på 84 cm også var repræsenteret. Sidstnævnte blev solgt for den nette sum af 23.000 kr.  + salær. Salæret i denne omgang var 25% af prisen, hvilket man altså også skulle have med i tankerne når man afgav bud.

Salg for omkring 950.000 kr.

Der blev rundt regnet solgt for ca. 950.000 kr. til designer auktionen i Hørsholm. Til dette beløb skal lægges 25% i salær, hvilket betyder, auktionen har indbragt omkring 1.200.000 kr. på de knap 3 timer der blev auktioneret i kasernen. Koglen på 84 cm, blev den anden dyreste genstand med salgsprisen 23.000 kr. Koglen blev indkomst mæssigt, blot overgået af et B&O sæt bestående af 2 kegler, 2 yderskaller, samt 2 toppe inkl. indmad, der blev solgt for en samlet sum af 33.000 kr. Den store indbringen, må være en god grobund, for en fremtidig auktion der efter sigende skulle finde sted d. 27 oktober 2012. Vi er naturligvis også med til næste auktion.

Udgaver af følgende artikler var også på auktion