Snydt en masse mennesker

Den 27 årige Martin fra Roskilde er blevet smidt ud af Big Brother efter det er blevet kendt hvad han har bedrevet i sin fortid. Martin havde forfalsket sin straffeattest, således den fremstod ren og derfor kunne deltage i reality programmet.

Det er ikke første gang at deltagere må forlade Big Brother huset i utide, men det er ikke tidligere set at en person med så lang en liste af forseelser bag sig, må vende næsen hjem og miste chancen for at vinde underholdningsprogrammet.

Øjet der ser alt?Martin-big-brother

Martin blev afsløret bl.a. da folk han har snydt igennem tiden, kunne genkende ham på de billeder der blev frigjort af de nye deltagere i årets Big Brother. Man undre sig måske over at at “øjet” i Big Brother, der plejer at se alt, ikke så dette svindel nummer før hjælpen udefra kom til med deres skræmmende informationer om Martins fortid. Mon ikke kanalen i fremtiden vil tjekke en ekstra gang når de nye deltagere aflevere deres straffeattester.

 

 

 

//Billede fra tvtid


Joseph Favilla

Mit navn er Joseph og jeg er skribent her på Trendish.dk. Inden jeg går i gang med at skrive en artikel går jeg altid mere eller mindre ind og læser noget baggrundsinfo, om emnet. Men heller ikke for meget, da jeg helst ikke vil påvirkes på en sådan vis, at jeg ikke er objektiv når jeg begynder at skrive. Jeg forsøger at gøre, mine artikler spændende og nemme at læse. Således læseren af artiklen får mest muligt ud af det, han/hun læser. Desværre kan man ikke stille alle tilfreds, trods jeg gerne ville. Men jeg vil gøre mit aller bedste.