Danmarks billigste webhotel

Billigt Webhotel 10 GB Plads, 30 GB Trafik

Meebox er Danmarks billigste webhotel, og vi er kun glade for at kunne skrive om Meebox her på trendish.dk

Hosted by Meebox

Det skal nemlig ikke være nogen hemmelighed at Trendish selv anvender Meebox, og derfor har en god viden og fornuftig erfaring med produktet. Meebox levere stærke produkter og vil altid gerne hjælpe hvis man har problemer. Hos Meebox er du sikker på et prisbilligt produkt i høj klasse og med masser af smarte features.

Ideen bag Meebox startede i 2008, da man var træt af webhoteller som ikke var til at få fat i. I 2009 så Meebox dagens lys for første gang og siden har det hele taget fart i et tempo som også er kommet bag på meebox selv. Ikke desto mindre lever meebox fuldt op til forventningerne, hvilket er et fund i dag. Læs mere om Meebox her >>

Meebox er til for dig

Meebox startede, da man følte at der var for lidt flexibilitet i de eksisterende webhoteller. Enten udøvede de en mere eller mindre halvhjertet service, eller også var det simpelthen for svært at komme væk igen. Derfor tog Meebox tyrene ved hornene og startede simpelthen Meebox. Du kan finde billige webhoteller og billig VPS med en ordenlig kvalitet hos meebox.

Priserne

Meebox holder priserne helt nede og dette kan de gøre, ved at yde en enorm indsats for deres kunder. Mange ting hos meebox bliver helt automatisk gjort for dig som kunde, hvilket betyder at disse sker med det samme. Det betyder også at der ikke er brug for medarbejdere til disse opgaver, hvilket giver Meebox mulighed for at give deres kunder de skarpeste priser. Derfor kan meebox bl.a. tilbyde et webhotel til 10 kr. per md. som kan rumme op til 10 domæner.

 

Billigt Webhotel hos Meebox

Meebox levere meget billige webhoteller. Bl.a kan du få et webhotel til KUN 10 kr. per md. Her i er inkluderet alt hvad du skal bruge til at starte din(e) hjemmeside(r) op. I denne pris er også inkluderet 10 domæner, hvilket betyder du altså kan slippe med at betale 10 kr. per md. for et webhotel der huser 10 hjemmesider. Det er ikke noget man ser ofte hos webhoteller, og slet ikke de billige af slagsen. Men meebox er heller ikke noget helt normalt webhotel, meebox er meebox, og er uden sammenligning.

Trendish.dk har ikke set et webhotel med så høj kvalitet og så lave priser som meebox kan tilbyde.

Servicen er i top

Som tidligere skrevet anvender Trendish.dk selv ydelser fra Meebox og netop derfor kan vi varmt anbefale Meebox, til alle. Service niveauet hos meebox er meget højt og de er altid nemme at komme i kontakt med.

Vi giver 6 ud af 6 stjerner til Meebox – Læs mere om Meebox her >>