De kendte silkedråber fra Biosilk

Biosilk har stor succes med deres silkedråber også kaldet Biosilk Silk Therapy. Dråberne er simpelthen opbygget af silke og som består af 17 ud af hårets 19 aminosyrer. Dette bevirker at Silk Therapy ligner håret på rigtig mange områder og gør det ideelt til håret.

biosilk-silk-therapy

Giv håret nyt liv

Du opnår et helt nyt liv i dit hår med Biosilk Silk Therapy silkedråberne. Giv håret et nyt liv og sæt en stopper for de livløse tider i håret med Biosilk Silk Therapy. Biosilk Sill Therapy styrker også dit hår, hvilket gør det mere modstandsdygtigt ift. dagligdagens slid og slitage.

Køb Biosilk Silk Therapy her


Joseph Favilla

Mit navn er Joseph og jeg er skribent her på Trendish.dk. Inden jeg går i gang med at skrive en artikel går jeg altid mere eller mindre ind og læser noget baggrundsinfo, om emnet. Men heller ikke for meget, da jeg helst ikke vil påvirkes på en sådan vis, at jeg ikke er objektiv når jeg begynder at skrive. Jeg forsøger at gøre, mine artikler spændende og nemme at læse. Således læseren af artiklen får mest muligt ud af det, han/hun læser. Desværre kan man ikke stille alle tilfreds, trods jeg gerne ville. Men jeg vil gøre mit aller bedste.