BiBoB – Billig Mobiltelefoni

6 timer, 6 GB data, fri SMS/MMS til 119,-

Er du glad for mobiltelefoni, at gå på facebook, Youtube, Twitter m.m. Så er Bibob’s 6 timers pakke lige noget for dig.

Her kan du tale fri i 6 timer, surfe på nettet og sociale medier for op til 6 GB data og sende så mange sms’er som du har lyst.

Det er svært at forholde sig til 6 GB data, fordi hvor meget er det egentlig. At kunne surfe for 6 GB data på din mobiltelefon er stort set det samme som at have ubegrænset brug af dit data på din mobil. Dvs. du kan altså tweete, streame og facebooke så meget du stort set har lyst.

3 Timers, 3 GB data, fri SMS/MMS til 99,-

Er det ikke nødvendigt for dg at have 6 timers tale eller data, så kan du vælge den lille pakke på 3 timers tale og 3 GB data. Bibobs abonnementer er meget nemme at gennemskue som forbruger, hvilket gør det mere trygt at være kunde hos Bibob.

I den lille pakke har du stadig fri mulighed for at sende alle de SMS’er og MMS’er du vil, samtidig med at du kan tale løs i 3 timer uden det koster dig ekstra.

Denne pakke er god til de fleste der foretrækker at sende en besked fremfor at tale i tlf. Men den er også god til dem som gerne vil kunne foretage længere opkald engang i mellem og samtidig kunne komme på nettet og lige tjekke sin mail, facebook og det nyeste på youtube.

Se begge pakker her >>