Babylon search – Guide til hvordan du fjerner babylon

Babylon er kommet for at vi skal fjerne den og jeg skriver denne artikel da jeg som så ufatteligt mange andre, også har været ude for at “babylon search” overtog min browser. Det tog mig utroligt nok, alligevel en del søgninger på google for at finde den helt rigtige kur til at fjerne babylon. Så jeg har været igennem en hel del fejl operationer, inden jeg fandt løsningen til at slette babylon fuldstændigt.

Den kur som virker, vil jeg nu dele med dig/jer der i fremtiden vil komme ud for det samme. Hvis den følges punktligt, vil babylon blive slettet og forsvinde fra jeres browser efter du er færdig. Men du skal være opmærksomme på at denne guide er til Firefox, og jeg ved ikke om det fungere på samme metode i andre browsere.

Inden du begynder skal babylon fjernes fra jeres plugins. Gå til Firefox menu, den ligger typisk i øverste venstre hjørne. Klik på tilføjelser, og vælg plugins. Find babylon og deaktiver den. Du er nu klar til at færdiggøre operationen og slette babylon 100%, ved at følge vejledningen herunder.

1. Åben din browser

2. Skriv i adresse linien “about:config” uden anførselstegn.

3. Klik enter

4. Der kommer nu en advarsel, hvor du skal bekræfte at du vil være forsigtig

5. Der kommer nu et søgefelt frem lige under adresselinien.

6. Her skriver du “keyword.URL” uden anførselstegn.

7. Højreklik på keyword.URL og vælg nulstil/reset.

8. Søg “babylon” i søgefeltet, uden anførselstegn.

9. Højreklik på alle disse og vælg nulstil/reset på hver enkelt. (dette kan ikke gøres på flere ad gangen)

Luk herefter din browser og åben den igen. Så burde babylon være forsvundet.