Fantastisk styling produkt – American Crew Fiber Pomade

American Crew laver nogle fantastiske produkter og American Crew Fiber Pomade er ingen undtagelse.

American Crew Fiber Pomade giver et godt hold og en høj glans. Den er vandbaseret og giver en jævn kontrol med glans. American Crew Fiber Pomade arbejder super godt i krøllet hår og giver et meget moderne, samt fleksibelt alternativ til styling geleer.

american-crew-fiber-pomade

Sådan bruger du bedst Pomade

Du bruger American Crew Fiber Pomade ved at fordele en lille mængde jævnt i enten fugtigt eller tørt hår. Herfra kan du lave den stil som du ønsker.

Det gode ved American Crew Fiber Pomade er at den nemt vaskes ud med shampoo og at den giver en enorm glans og smidigt hold.

Køb voksen her


Joseph Favilla

Mit navn er Joseph og jeg er skribent her på Trendish.dk. Inden jeg går i gang med at skrive en artikel går jeg altid mere eller mindre ind og læser noget baggrundsinfo, om emnet. Men heller ikke for meget, da jeg helst ikke vil påvirkes på en sådan vis, at jeg ikke er objektiv når jeg begynder at skrive. Jeg forsøger at gøre, mine artikler spændende og nemme at læse. Således læseren af artiklen får mest muligt ud af det, han/hun læser. Desværre kan man ikke stille alle tilfreds, trods jeg gerne ville. Men jeg vil gøre mit aller bedste.